Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Депутатът от Воля Кръстина Таскова отправи остри критики към

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgДепутатът от Воля Кръстина Таскова отправи остри критики към
Коментари Харесай

Таскова: Утре може да влезем с празни чинии в парламента, за да покажем какво следва

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Депутатът от " Воля " Кръстина Таскова насочи остри рецензии към Народното събрание, който през днешния ден би трябвало да одобри закона за изключителното състояние в страната. Днес тя и Веселин Марешки влязоха със предпазени костюми в Народното събрание.

" Вие знаете ли какво разглежзат в момента колегите? Закон за ограниченията при извънредно състояние, въведен с решение от 13 март, който закон се повтаря едно към едно със заповедта на министъра в първата си част, т.е. първата точка е свършена. Хората са прибрани по домовете си, спрени са да работят търговски обекти. Всичко се случи на 13 март. Този закон в действителност е за това изключително състояние, а не за последващо извънредно положение. Искам единствено да ви кажа, че те в случай че с тези темпове работят, те през днешния ден единствено два часа обсъждаха заглавието на закона, в случай че с тези темпове работят изключителното състояние ще бъде анулирано и законът към момента няма да бъде признат. В сряда оферират да приемем закон в миг, в който българите ръкопляскат на медиците и ги поддържат морално, желаят и финансово даже, те оферират да ги глобяваме с наказателна отговорност пробация и затвор. В петък се събират да отпадне това. Тези хора очевидно не са подготвени да съставляват народа ", сподели тя в предаването.

" Отказваме да участваме в дебатите, тъй като вършат цирк. На 19 февруари ние им споделяме - коронавирусът е на един инфектиран пасажер от България. Питаме - имате ли защитни средства за лекарите? Министърът споделя: Има. Лекарите знаят ли какво да вършат? Знаят. Води ли се указател на тези, които влизат, министъра на вътрешните работи следи ли? Тогава те подцениха обстановката. Преди месец съм извикала двама министри на чуване да схвана каква е готовността на България да посрещне болестта. Целият бизнес се реорганизира, учениците се реорганизираха, единствено страната не може да се реорганизира, тъй като няма дейности ", съобщи Таскова.

" Днес слушаме каква е статистиката на заболелите и умрелите от ковид. Съвсем скоро ще почнем да слушаме статистики каква е смъртноста на дребния и междинния бизнес. Как този бизнес сега да оцелее и какви са ограниченията, които страната предлага? Пълен безпорядък основават сега моите сътрудници. Утре в случай че би трябвало ще влезем с празни чинии, с цел да покажем, че това следва. Какво би трябвало да се направи? Да се вкарат три ограничения, които бързо да оказват помощ. Защото колкото повече стоят там - от една страна ръсят болест, а от друга основават цялостен безпорядък. Ген. Мутафчийски им споделя не събирайте хората, а моите сътрудници оферират да оставим един нотариус и да струпаме всички хора при него. Трямбва да се обезопасят възрастните хора, те са най-уязвими ", безапелационна бе тя.

" И ние желаеме да съблюдаваме закона, само че те ни карат да станем нарушители. Ами в случай че вътре има един инфектиран народен представител? Те се срещат с доста хора. Готови сме всевъзможни фрапантни ограничения, с цел да сги стреснем ", сподели Таскова.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 DUFHPPP (преди 39 секунди) Рейтинг: 60 | Одобрение: 0 Моята паница постоянно е цялостна! Не ме занинавайте с глупостоте си! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР